Barion Pixel

Egy doboz egészséges nassolnivaló-Franziska Organic

 img_6253_1.jpg

img_6273.jpg

img_6275.jpg
A minap egy nagyon szépséges és izgalmas csomagot kaptam a Franziska Organictól. Emlékszem, amikor először találkoztam a márka nevével az egyik közösségi oldalon, majd megnéztem a képeket róluk, már akkor megfogott ezeknek a desszertdobozoknak a hangulata és filozófiája, miszerint egészséges és ínycsiklandozó édességeket rejtenek. Franciska süteményei nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, állati eredetű tejterméket és zsiradékot, valamint búzalisztet sem, ezért nemcsak a fogyni vágyóknak, de az étel allergiákban szenvedőknek is jó alternatíva lehet, ami az édesség iránti vágyat jelenti.

img_6280.jpg

Egy úgynevezett selection boxot, azaz válogatás dobozt kaptam Franciskától, ami igazi kincseket rejtett: narancs és tonkababos brownie-t, avokádó brownie-t, lime és kókusz golyót, valamint sárgabarack és mandula golyót. Ami ezeknek a desszerteknek a csodás ízük mellett megfogott az az illatuk volt! Imádom, amikor valami ennyire intenzív, friss és újdonság számomra. Gyermeki izgalommal láttam neki a kóstoláshoz, és abszolút pozitív véleménnyel vagyok az egész csomagról. Ami leginkább ízlett az édességek közül az a két brownie volt, de rólam tudni kell, hogy nagy brownie rajongó vagyok! 🙂

Az energiagolyók sem okoztak csalódást, sőt, kislányom is csak úgy falta őket, öröm volt nézni!

img_6282.jpg

img_6284.jpg

Nagyon tetszett a termékeknél a csomagolás, minimalista, de mégis lendületes és egyedi.

img_6302.jpg

Szívből ajánlanám ezt a dobozt azoknak, akik egy kis különlegességre vágynak, ajándéknak is tökéletes, főleg ha egészséges összetevőkből készült nyalánkságokat szeretnénk ajándékozni valakinek. Minden nap frissen sütik a desszerteket, és amivel még inkább személyesebbé tudjuk tenni a meglepetést, az a kis kártya, amit a doboz mellé tehetünk, így üzenve az ajándékozottnak.

(Narancs&tonkabab brownie)

img_6311.jpg

(Lime&kókusz golyó)

img_6319.jpg

(Sárgabarack&mandula golyó)

img_6320.jpg

(Avokádó brownie)

img_6322.jpg

 

Facebook
LinkedIn