Barion Pixel

Ajánlatkérés

Ha szeretnél velem együttműködni, vagy a megfelelő embert keresed, aki kezelné a social media oldalad, akkor kérlek olvasd el az alábbi bemutatkozásom

Halász Évi

Blogger, Könyvszerző, Influenszer,
Social Media Manager


Farkas-Halász Évának hívnak, három kislány édesanyja vagyok. 2015 óta vezetem a blogom az egészséges életmód témakörében. 2019. novemberében megjelent első receptkönyvem, majd 2020-ban egy általam gyűjtött motiváló idézetekből álló Öröknaptár.
Jelenleg a második könyvemen dolgozom. Szenvedélyem az írás, így mára felépítettem egy aktív több, mint harmincezres követőbázist Instagramon, ahol a gasztronómia és a sport mellett női témákkal, fontosabb és aktuális közösségépítő topikokkal foglalkozom. Ebből adódóan nagy tapasztalatra tettem szert a Social Média felületek kezelésével és menedzselésével kapcsolatban.
#nemzetközikalandozások néven elindítottam egy live sorozatot, amiben külföldön élő magyarokkal beszélgetek az adott ország gasztronómiájáról, mindennapjairól.

Megjelenéseim:
Velem készült személyes interjúk/munkáim, receptkönyvem kapcsán olyan nagy magyar oldalakon és tv-s műsorokban jelentem meg, mint:
Life tv,-Fem 3 Café,Index2.hu, marrieclare.hu, Kisalföld, Shape Magazin, Kismama Magazin, femcafe.hu, igenanya.hu

Bízom benne, hogy lesz alkalmunk együtt dolgozni!