Barion Pixel

Pickies, egy doboz mindenmentes nassolnivaló

img_7370-2.jpg

img_7365-2.jpg

Szerintem kevés olyan ember olyan ember létezik,aki nem szeret egy kicsit is nassolni ebéd után, vagy a főétkezések között. Bevallom, én is a nasizók táborát erősítem, de nagyon odafigyelek arra, hogy minőségi, cukormentes édességet válasszak erre a célra. A Pickies szakértő bloggerekkel és influenszerekkel havonta állítja össze a csomagokat, hogy büntetlenül élvezhessük ezeket az egészséges harapnivalókat.

img_7345-2.jpg

Kétféle doboz rendelhető tőlük: egy nagy és egy mini. A nagy doboz 8 db terméket és 3 db meglepetés kupont rejt, a mini pedig 4 db terméket és 2 db kupont.

A Pickies csapata a februári nagy dobozzal lepett meg,aminek nagyon örültem, ugyanis már régóta ki szerettem volna próbálni ezeket az egészséges finomságokat.

Első ránézésre megfogott a külseje, szeretem a letisztult arculatot mindenben, a natúr szín pedig szerintem pedig kifejezetten barátságossá teszi a megjelenést.

A februári nasikat Barbilla válogatta össze, akinek a munkásságát régóta követem és akit az egyik legjobb és legközvetlenebb Instagram bloggernek tartok. Nem véletlen, hogy életmód-és táplálkozási tanácsadóként odafigyelt arra, hogy minőségi édességeket, rágcsálnivalókat állítson össze, amiket bátran fogyaszthatunk, hisz nem kell a pluszkilókkal számolni sem miattuk.

A „pikszis” tartalmazott többek között áfonyás-, vitamin-, és protein szeletet, zöldséges és nyers vegán gyümölcsszeletet, energia golyókat, egy csomag pizzás paleo kekszet, és egy kis üveg 100%-os préslevet alma ízben.

img_7337-2.jpg

A kóstolást a Hungarika 100%-os préslevével kezdtem, szeretem ha valami ennyire természetes, olyan finom volt, mintha akkor facsartam volna közvetlenül almából. Tetszett, hogy a csomagban nemcsak édes, hanem sós finomság is volt, a Primus Pizzás paleo keksze valami zseniális, nagyon ízlett, nem kellett neki sok idő, és már alig volt a zacskóban belőle. A NAKD Energia golyói szuper ötlet volt, hogy belekerültek a válogatásba, edzés előtt ettem, pont annyi energiát nyújtott amennyi kellett, nem mellesleg a kókusz ízesítés nálam mindig telitalálat. A szeletek közül a legjobban talán a Bombus Protein szelete ízlett, de a Raw me nyers vegán-, és a Castus áfonyás finomsága is tökéletes választás volt ebéd után. A Sweet Veggie répás-banános harapnivalója érdekes ízvilág volt számomra, de szerintem jó gondolat volt egy ilyen nassolnivalót is belecsempészni a dobozba. A Falatka vitamin szeletéből pedig keveset tudtam enni a kislányomnak köszönhetően, aki ahogy meglátta,rögtön kérte is tőlem, és az én lágy anyai szívem nem tudott ellenállni két szép csillogó szempárnak. 🙂 Elmondása szerint nagyon finom volt, és én is így vélekedtem róla. 🙂

Nagyon szépen köszönöm a dobozt a Pickes csapatának, összességében remek dolognak tartom azt, amit a képviselnek és nagyon várom már a márciusi összeállítást is.

Bővebb információt itt találtok róluk: https://pickies.hu/

img_7341-2.jpg

img_7327-2_1.jpg

img_7347-2.jpg

 

Facebook
LinkedIn